BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu18g12kcal0.3g2.4g0g0.4g
Parsakaali, keitetty, suolaa 23g7.8kcal1g0.4g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g10g29kcal2g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g97kcal6.6g5.6g4.8g2g
Valittu annoskoko101g49kcal3.3g2.8g2.4g1g
Annoskoko puolitettuna51g24kcal1.7g1.4g1.2g0.5g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.8g2.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263583