Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g31g69kcal3.4g2.8g5g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g39g14kcal0.6g2.7g0g0.5g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 5.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Suolapähkinä 0.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g198kcal8.4g13g12.6g1.4g
Valittu annoskoko101g99kcal4.2g6.5g6.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna51g50kcal2.1g3.3g3.2g0.4g
Arvot/100g100g98kcal4.1g6.4g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264125