Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g28g35kcal5.9g0g1.3g0g
Pekoni (Dulano)6.6g17kcal1.2g0.2g1.2g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Palsternakka 19g12kcal0.1g2.2g0.1g0.8g
Selleri, annos 50g7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g157kcal14.8g6.8g7g2.2g
Valittu annoskoko101g78kcal7.4g3.4g3.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna51g39kcal3.7g1.7g1.8g0.6g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067