Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale38g49kcal6.8g0.8g2.3g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras20g64kcal2.8g11.6g0.6g1.6g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 11g28kcal2.9g0g1.8g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)31g19kcal0.3g1.4g1.3g0.2g
Sinappi 1.9g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g323kcal25.8g28.2g12.2g3.6g
Valittu annoskoko101g162kcal12.9g14.1g6.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna51g81kcal6.5g7.1g3.1g0.9g
Arvot/100g100g160kcal12.7g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789