Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%19g32kcal3.8g0g1.9g0g
Keräkaali, 100g70g17kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Fondue, puolet paketista 220 g2.3g5.2kcal0.5g0.2g0.4g0g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g4.7g15kcal0.6g2.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g142kcal11.6g11.2g5g4.2g
Valittu annoskoko101g71kcal5.8g5.6g2.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna51g35kcal2.9g2.8g1.3g1.1g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.5g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116