Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2.8g0.3kcal0g0g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g32g31kcal2.3g4.2g0.2g1.9g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)35g11kcal0.4g2.1g0.1g0.4g
Makaroni, pasta 11g35kcal1.1g7g0.1g0.4g
Pinaatti 3.5g0.5kcal0.1g0g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g198kcal8.2g28.4g4.8g6g
Valittu annoskoko101g99kcal4.1g14.2g2.4g3g
Annoskoko puolitettuna51g50kcal2.1g7.1g1.2g1.5g
Arvot/100g100g98kcal4.1g14g2.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284