Pizzapannari

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Riko kananmunat kulhoon, lisää jauhot ja puolet maidosta.

Sekoita tasaiseksi ja lisää loppu maito.

Anna turvota muutama minuutti.

Sulata margariini ja lisää taikinan joukkoon.

Sulata ja valuta pinaatti ja lisää taikinaan.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

Suikaloi kinkku ja levitä se fetan ja kesäkurpitsasuikaleiden kanssa pellille.

Mausta pizzamausteella ja mustapippurilla.

Huuhtele ja viipaloi tomaatit.

Asettele pannukakun päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja pizzamaustetta.

Paista 25–30 minuuttia.

Tarjoa jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Zeniitti

Nooruska sanoi...

Ihana! Tätä pakko testata :)

keskiviikko 15.10.2008 klo 16:38

Laku78 sanoi...

Ja tätähän tehdään ensi viikolla! Nam!

sunnuntai 11.01.2009 klo 23:31

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 6.2g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen42g14kcal1.4g2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai21g73kcal2.5g14.8g0.4g0.6g
Oivariini vähärasvainen1.3g7.2kcal0g0g0.8g0g
Pinaatti 7.8g1kcal0.1g0g0g0.1g
Kinkku, ylikypsä saunapalvi, HK (11g)7.8g7kcal1.3g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Juustoraaste Arla Magre 17%3.9g11kcal1.1g0.1g0.7g0g
Kesäkurpitsa3.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Feta 20 % (Arla apetit ), annos 100g2.6g6.4kcal0.4g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g257kcal15g34.6g6.4g1.6g
Valittu annoskoko101g129kcal7.5g17.3g3.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna51g64kcal3.8g8.7g1.6g0.4g
Arvot/100g100g127kcal7.4g17.1g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56308