Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä42g46kcal3.2g7.5g0.2g3.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Palsternakka 10g6.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Korppujauho 5.2g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki10g8.8kcal0.1g0.5g0.7g0g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g242kcal9.6g28.8g9g9.4g
Valittu annoskoko101g121kcal4.8g14.4g4.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna51g61kcal2.4g7.2g2.3g2.4g
Arvot/100g100g120kcal4.7g14.2g4.4g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86174