Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 7.8g56kcal0.1g0g6.3g0g
Sokeri8g32kcal0g8g0g0g
Kaurahiutale 10g38kcal1.5g5.7g0.7g1g
Kaurajauho 3.4g13kcal0.5g2g0.3g0.3g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 6.3g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0g
Vanilla vaniljakastike gogreen25g53kcal0.1g5.3g3.5g0.1g
Banaani, kuorittu 22g19kcal0.2g4g0.1g0.4g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 19g14kcal0.1g2.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g453kcal5.2g56.6g22.2g4g
Valittu annoskoko101g226kcal2.6g28.3g11.1g2g
Annoskoko puolitettuna51g113kcal1.3g14.2g5.6g1g
Arvot/100g100g224kcal2.6g28g11g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343