Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.32g113kcal4.3g22g0.8g1.2g
Sokeri 14g57kcal0g14.1g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)29g10kcal1g1.3g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Neilikka, annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.2g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Siirappi 12g35kcal0g8.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g620kcal11g94.2g21.8g3g
Valittu annoskoko101g310kcal5.5g47.1g10.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna51g155kcal2.8g23.6g5.5g0.8g
Arvot/100g100g307kcal5.4g46.5g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450