Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 29g37kcal6.3g0g1.3g0g
Sipuli kuivattu 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.4g
Fenkoli, annos 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Korianteri, annos 10g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.3g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g28g11kcal0.6g1.9g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow3.7g14kcal0.2g0.4g1.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g140kcal14.6g6.6g5.4g2g
Valittu annoskoko101g70kcal7.3g3.3g2.7g1g
Annoskoko puolitettuna51g35kcal3.7g1.7g1.4g0.5g
Arvot/100g100g69kcal7.2g3.3g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521