Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g22g62kcal0.7g14.8g0g1.8g
Sokeri 26g106kcal0g26g0g0g
Voi 17g126kcal0.2g0.1g14.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g616kcal4g82.8g30g3.6g
Valittu annoskoko101g308kcal2g41.4g15g1.8g
Annoskoko puolitettuna51g154kcal1g20.7g7.5g0.9g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161