Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g22g77kcal5.7g0.5g5.9g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g5.4g23kcal1.1g2g1.2g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 44g10kcal0.8g1g0.1g1g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät31g31kcal5g0.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g281kcal25.2g7.8g16g2g
Valittu annoskoko102g141kcal12.6g3.9g8g1g
Annoskoko puolitettuna51g70kcal6.3g2g4g0.5g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779