Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g76g18kcal0.9g2.6g0.2g1.6g
Oliiviöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original4.4g3.1kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)4.4g0.9kcal0g0.3g0g0g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 6.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g154kcal2.6g7.2g12.4g3.6g
Valittu annoskoko102g77kcal1.3g3.6g6.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna51g39kcal0.7g1.8g3.1g0.9g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.5g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318