Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu13g17kcal1.4g0g1.2g0g
Sokeri 15g59kcal0g14.6g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste15g108kcal0g0g12g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g4.4g15kcal0.6g3g0.1g0.2g
Tattarijauho, Myllynparas29g100kcal3.8g19.7g0.5g1.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Rice Dream, riisimaito7.3g3.4kcal0g0.7g0.1g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g17g5.6kcal0.1g1.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g624kcal12g80.2g28g4.6g
Valittu annoskoko102g312kcal6g40.1g14g2.3g
Annoskoko puolitettuna51g156kcal3g20.1g7g1.2g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915