Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha33g60kcal6g0g4g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto6.8g19kcal1.3g0g1.5g0g
Oliiviöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka4.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)42g13kcal0.4g1.7g0.2g0.1g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g4.6g17kcal1.3g0.1g1.2g0g
Ketsuppi, Pirkka2.5g2.7kcal0g0.6g0g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g1.7g3.6kcal0.1g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g250kcal18.4g6.6g15.8g0.6g
Valittu annoskoko102g125kcal9.2g3.3g7.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna51g63kcal4.6g1.7g4g0.2g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340716