Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g22g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2.1g14.1g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%11g23kcal0.3g0.5g2.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 8.8g4kcal0.3g0.4g0.1g0g
Sokeri 1.8g7.1kcal0g1.8g0g0g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Mansikkahillo 22g50kcal0.1g11.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g397kcal8g63.2g11g1.8g
Valittu annoskoko102g199kcal4g31.6g5.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna51g99kcal2g15.8g2.8g0.5g
Arvot/100g100g196kcal3.9g31.1g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262