Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 11g80kcal0.1g0g9g0g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Kaurahiutale 8.8g33kcal1.3g5g0.6g0.9g
Vehnäjauho, sunnuntai11g38kcal1.3g7.6g0.2g0.3g
Mansikka, Tuore55g24kcal0.3g4.6g0.1g1g
Valkosuklaa panda, levy 130g11g62kcal0.9g6.1g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g510kcal7.8g56g27.4g4.4g
Valittu annoskoko102g255kcal3.9g28g13.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna51g128kcal2g14g6.9g1.1g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.6g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569