Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Sokeri 22g88kcal0g21.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.6g26kcal0g0g2.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.8kcal0g1.4g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta28g102kcal3.7g19.8g0.6g1g
Kookoshiutale 2.5g17kcal0.2g0.2g1.6g0.4g
Hasselpähkinä 4.7g30kcal0.7g0.2g2.9g0.8g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)14g66kcal0.6g8.5g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g720kcal14.6g104.6g25.6g4.4g
Valittu annoskoko101g360kcal7.3g52.3g12.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna51g180kcal3.7g26.2g6.4g1.1g
Arvot/100g100g356kcal7.2g51.7g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316