Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 7.3g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Paprika punainen 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g2.2g2.4kcal0g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)29g23kcal4.8g0g0.3g0g
Soijakastike 0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl18g22kcal0.6g0.7g1.8g0g
Tomaatti 10g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g122kcal12.2g6.4g4.4g1.6g
Valittu annoskoko102g61kcal6.1g3.2g2.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna51g31kcal3.1g1.6g1.1g0.4g
Arvot/100g100g60kcal6g3.1g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239