Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)35g11kcal0.4g2.1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Vesi49g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light7g13kcal0.6g0.3g1.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.7g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g94kcal3.2g10.2g4.6g1.2g
Valittu annoskoko101g47kcal1.6g5.1g2.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna51g24kcal0.8g2.6g1.2g0.3g
Arvot/100g100g47kcal1.6g5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323