Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras23g75kcal3.2g13.6g0.8g1.9g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)15g17kcal3.8g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tilli, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Soijakastike 1.7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g23g14kcal0.5g2g0.5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)23g14kcal0.2g1.1g0.9g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Korppujauho 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g259kcal16g36.6g5g4.4g
Valittu annoskoko102g130kcal8g18.3g2.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna51g65kcal4g9.2g1.3g1.1g
Arvot/100g100g128kcal7.9g18g2.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84964