Omenahyve

Kuori omenat, paloittele, laita vuuan pohjalle, vesi päälle, kaneli ja puolet sokerista.

Sulata voi, lisää toinen tl kanelia ja loput sokerit sekä kauraryynit, sekoita ja laita omenoiden päälle.

Uuni 175 astetta ja noin 25-30 min, pitää ruskistua.

Tarjoile hiukan jäähdytettynä, jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Loput voi pakastaa annoksina.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1625 grammaa

Digihemppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 50g22kcal0.1g4.7g0.1g0.9g
Sokeri11g43kcal0g10.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.3g46kcal0.1g0.1g5g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g31g113kcal4.5g18.4g2.2g2.9g
Vesi2.8g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.6g1.6kcal0g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g450kcal9.4g68.6g14.6g8.2g
Valittu annoskoko102g225kcal4.7g34.3g7.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna51g113kcal2.4g17.2g3.7g2.1g
Arvot/100g100g222kcal4.6g33.8g7.2g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150248