Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 37g117kcal9.8g0g8.7g0g
Maissi jyvät 42g60kcal1.2g10.7g1g1.5g
Kesäkurpitsa16g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g403kcal25.2g22.2g23g3.2g
Valittu annoskoko102g201kcal12.6g11.1g11.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna51g101kcal6.3g5.6g5.8g0.8g
Arvot/100g100g198kcal12.4g10.9g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729