Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl42g143kcal0.8g1.3g14.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g14g35kcal2g0.5g2.8g0g
Välipalakeksi, digestive 13g54kcal0.8g7.5g2.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g690kcal9.2g68.6g41.4g0.8g
Valittu annoskoko102g345kcal4.6g34.3g20.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna51g173kcal2.3g17.2g10.4g0.2g
Arvot/100g100g339kcal4.5g33.7g20.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313912