Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 3.9g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 2g0.4kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 3.9g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike 1.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g3.5g12kcal0.1g2.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g37kcal1g7.4g0g1g
Valittu annoskoko102g18kcal0.5g3.7g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna51g9kcal0.3g1.9g0g0.3g
Arvot/100g100g18kcal0.5g3.6g0g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258