Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 82g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 8.2g24kcal0.7g4.3g0.2g1.1g
Puolukka 11g4.2kcal0g0.7g0.1g0.3g
Canderel makeutusjauhe0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g61kcal1.4g11g0.6g2.8g
Valittu annoskoko102g31kcal0.7g5.5g0.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna51g15kcal0.4g2.8g0.2g0.7g
Arvot/100g100g30kcal0.7g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93315