Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 50g19kcal0.2g3.4g0.2g1.3g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.6g0.3kcal0g0g0g0.6g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g13g75kcal3g0.8g6.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g470kcal13.2g8.6g42g3.8g
Valittu annoskoko102g235kcal6.6g4.3g21g1.9g
Annoskoko puolitettuna51g118kcal3.3g2.2g10.5g1g
Arvot/100g100g231kcal6.5g4.2g20.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794