DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 61g17kcal0.7g2.5g0.1g1.3g
Voi vähäsuolainen 0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Siirappi 1.7g5.2kcal0g1.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g49kcal5.6g0g2.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g179kcal13g8.4g9.6g2.8g
Valittu annoskoko102g89kcal6.5g4.2g4.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna51g45kcal3.3g2.1g2.4g0.7g
Arvot/100g100g88kcal6.4g4.1g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281464