Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)24g28kcal4.7g0g0.8g0g
Seitifilee (Findus)31g22kcal5.3g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g24g20kcal0.7g1.1g1.4g0g
Korppujauho 12g43kcal1.2g8.8g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g260kcal26.8g19.8g7g1.2g
Valittu annoskoko102g130kcal13.4g9.9g3.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna51g65kcal6.7g5g1.8g0.3g
Arvot/100g100g128kcal13.2g9.7g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=351097