Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g26g35kcal4.4g0.1g1.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g11g38kcal0.8g8.7g0.1g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow10g8.3kcal0.4g1.4g0.1g0.3g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g10g35kcal0.2g0.3g3.6g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.5g1.7kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g276kcal12g22g15.6g0.8g
Valittu annoskoko102g138kcal6g11g7.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna51g69kcal3g5.5g3.9g0.2g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.8g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457524