Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka5.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Katkarapu 11g7.5kcal1.6g0g0.1g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g14g5.6kcal0.2g1.1g0g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g16g4.1kcal0.3g0.7g0g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.5g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g40kcal4.6g4.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko102g20kcal2.3g2.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna51g10kcal1.2g1.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g20kcal2.3g2.1g0.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207167