Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Pekoni, paistettu 11g55kcal1.7g0g5.4g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g176kcal4.4g6.4g14.4g2.2g
Valittu annoskoko102g88kcal2.2g3.2g7.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna51g44kcal1.1g1.6g3.6g0.6g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.1g7.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708