Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl200g899kcal14.2g127.8g37.9g6.6g
Voi 80g580kcal1g0.3g64.9g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g300g1019kcal6g8.1g107.8g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g200g539kcal16g24g39.9g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g40kcal0g9.9g0g0g
Kinuskikastike 100g423kcal0.9g56.6g21.4g0g
Daim 56g28g152kcal1g16.8g8.9g0g
Liivatelehti, gelatiini8.5g30kcal7.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2020g8050kcal92.8g656.6g561.6g13.2g
Valittu annoskoko1010g4025kcal46.4g328.3g280.8g6.6g
Annoskoko puolitettuna505g2013kcal23.2g164.2g140.4g3.3g
Arvot/100g100g398kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939