Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g83g266kcal15g37.7g6.4g13.7g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl416g1455kcal58.2g266g12.9g22.9g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g83g258kcal14.1g44.9g2.4g10.8g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 416g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl8.3g75kcal0g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2020g4106kcal174.6g697.2g60g94.8g
Valittu annoskoko1010g2053kcal87.3g348.6g30g47.4g
Annoskoko puolitettuna505g1027kcal43.7g174.3g15g23.7g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336910