Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g14g49kcal6.2g5.5g0.8g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g374g1308kcal44.8g265.3g7.8g11.2g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g249g448kcal37.4g52.3g10.7g109.6g
Rypsiöljy rainbow62g560kcal0g0g62.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 311g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2020g4731kcal176.8g646.2g163.2g241.6g
Valittu annoskoko1010g2366kcal88.4g323.1g81.6g120.8g
Annoskoko puolitettuna505g1183kcal44.2g161.6g40.8g60.4g
Arvot/100g100g234kcal8.8g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127330