Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha502g833kcal95.4g0g50.2g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 251g161kcal8g12.1g8.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)126g158kcal13.8g0.4g11.3g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%63g176kcal18.2g1.6g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2020g2690kcal272.4g34.2g162.2g2.2g
Valittu annoskoko1010g1345kcal136.2g17.1g81.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna505g672kcal68.1g8.6g40.6g0.6g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722