Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g6.2g17kcal0.9g0.2g1.4g0g
Jasmiiniriisi, pirkka56g197kcal3.9g45.1g0.5g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)169g350kcal25.3g3.5g25.7g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g2.8g0.8kcal0g0.3g0g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)5.6g3.9kcal0g0.5g0.2g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)101g81kcal16.8g0g1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g101g21kcal0.6g3.9g0.3g1.4g
Tilli mauste2.8g0.5kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2020g1342kcal95g107g58.2g3g
Valittu annoskoko1010g671kcal47.5g53.5g29.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna505g336kcal23.8g26.8g14.6g0.8g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253