Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)3462g1039kcal34.6g207.7g6.9g34.6g
Sipuli (kuorittu)415g112kcal5.4g19.9g0.8g7.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g83g86kcal6.6g13.5g0.5g1.7g
Oliiviöljy 94g827kcal0g0g93.5g0g
Vesi4847g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light692g1246kcal58.2g25.6g103.9g0.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl69g173kcal8.3g1g15.2g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 338g1159kcal34.4g236.5g4.1g11.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9285kcal295g1008.4g449.8g112g
Valittu annoskoko10000g4643kcal147.5g504.2g224.9g56g
Annoskoko puolitettuna5000g2321kcal73.8g252.1g112.5g28g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323