Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 409g74kcal2.3g10.2g1.6g2.9g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen234g325kcal44.4g0g16.3g0g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)73g219kcal9.5g0.1g20.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g99g73kcal4.5g12.8g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl117g99kcal1.6g5.1g8.2g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore12g4.7kcal0.4g0.6g0.1g0.5g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g58g152kcal17.5g1.2g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2023g1911kcal161.8g62.8g111.4g7.2g
Valittu annoskoko1012g956kcal80.9g31.4g55.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna506g478kcal40.5g15.7g27.9g1.8g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205278