Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g400g96kcal7.2g12g2g7.6g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2024g2952kcal36g68.8g285g23g
Valittu annoskoko1012g1476kcal18g34.4g142.5g11.5g
Annoskoko puolitettuna506g738kcal9g17.2g71.3g5.8g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750