Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g15g47kcal1.6g9g1g4.2g
Kananmuna, omega, 1 kpl28g36kcal3.6g0.1g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 455g1561kcal46.4g318.5g5.5g15.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g900kcal0g0g100g0g
Hiiva 25g19kcal3.3g0.3g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2025g5814kcal109.8g825.6g217.8g43.6g
Valittu annoskoko1013g2907kcal54.9g412.8g108.9g21.8g
Annoskoko puolitettuna506g1454kcal27.5g206.4g54.5g10.9g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693