Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kukkakaali 180g43kcal3.3g4g0.5g4.1g
Pinaatti 56g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.7g
Paprika keskiarvo 45g13kcal0.4g1.9g0.2g0.9g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)67g7.4kcal0.7g0.7g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g90g25kcal0.5g5.4g0.2g2.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g180g37kcal1.1g6.8g0.5g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 360g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.6g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Persilja 1.8g0.5kcal0g0g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton6.7g1.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2025g289kcal15g41.6g3.4g23.4g
Valittu annoskoko1012g144kcal7.5g20.8g1.7g11.7g
Annoskoko puolitettuna506g72kcal3.8g10.4g0.9g5.9g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795