Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g4938g8938kcal1160.5g212.3g380.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 99g339kcal10.1g69.1g1.2g3.5g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl128g1130kcal0g0g128.4g0g
Sipuli (kuorittu)593g160kcal7.7g28.4g1.2g10.1g
Omena, keskikokoinen 200g1975g672kcal4g140.2g5.9g35.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)54g152kcal5.1g9.8g10.3g0.3g
Soijakastike 178g107kcal9.2g16.9g0.1g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g1975g691kcal0g71.1g0g0g
Timjami 20g56kcal1.8g5.3g1.5g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24546kcal2399g1113.8g1058.2g118.8g
Valittu annoskoko10000g12273kcal1199.5g556.9g529.1g59.4g
Annoskoko puolitettuna5000g6136kcal599.8g278.5g264.6g29.7g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82700