Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1303g1859kcal162.9g3.9g133.6g0g
Sokeri 671g2725kcal0g670.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai513g1797kcal61.6g364.5g10.8g15.4g
Leivinjauhe 40g69kcal2.1g14.9g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1580g2090kcal41.5g50.6g189.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl1580g5371kcal31.6g47.4g552.9g0g
Sokeri 284g1154kcal0g284.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g79g316kcal0g78.2g0g0g
Mansikka 3949g1838kcal19.7g331.8g7.9g75g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g34440kcal638.8g3692.2g1789.6g181.2g
Valittu annoskoko10000g17220kcal319.4g1846.1g894.8g90.6g
Annoskoko puolitettuna5000g8610kcal159.7g923.1g447.4g45.3g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709