Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g100g728kcal1g1g79.8g0g
Sokeri 85g344kcal0g84.7g0g0g
Muna, annos 60g90g79kcal6.8g0.8g5.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 97g334kcal9.9g68.1g1.2g3.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 399g142kcal0.6g28.4g0.4g8g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g23.9g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 60g178kcal11.1g1.5g14.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g150g599kcal0g149.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2028g5275kcal59.4g676.4g250.2g22.8g
Valittu annoskoko1014g2638kcal29.7g338.2g125.1g11.4g
Annoskoko puolitettuna507g1319kcal14.9g169.1g62.6g5.7g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.4g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107