Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g240g34kcal4.4g1.7g1g4.8g
Mango (tuore)200g134kcal1g30.6g0.6g4.2g
Avokado, kuorittu, kivetön 240g476kcal6.3g1.8g46.6g16.1g
Verigreippi, annos 250g200g104kcal1.8g26.2g0.4g4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g100g900kcal0g0g100g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g30g30kcal0g6.3g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2028g3364kcal27.4g134.8g297.4g58.2g
Valittu annoskoko1014g1682kcal13.7g67.4g148.7g29.1g
Annoskoko puolitettuna507g841kcal6.9g33.7g74.4g14.6g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.6g14.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334037