Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta442g1192kcal33.1g216.3g22.1g22.1g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g256g948kcal35.6g185.8g6.4g10.5g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1577g946kcal50.5g111.9g31.5g0g
Kananmuna kuoreton 434g619kcal54.2g1.3g44.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3942g6543kcal748.9g0g394.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1774g360kcal10.6g67.4g5.3g24.8g
Basilika, tuore788g315kcal24.4g39.4g6.3g30.7g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g788g2680kcal197.1g0g212.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27207kcal2308.8g1244.2g1446g176.2g
Valittu annoskoko10000g13603kcal1154.4g622.1g723g88.1g
Annoskoko puolitettuna5000g6802kcal577.2g311.1g361.5g44.1g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87159