Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha333g600kcal60g0g40g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto68g191kcal13g0g15g0g
Oliiviöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka42g10kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Chili paprika punainen3.3g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Tomaattimurska (Euro shopper)417g125kcal4.2g16.7g1.7g0.8g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g46g165kcal12.8g0.9g12.4g0g
Ketsuppi, Pirkka25g27kcal0.2g6.2g0g0.3g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g17g36kcal1g4.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2030g2499kcal185.8g67g158.8g5.8g
Valittu annoskoko1015g1250kcal92.9g33.5g79.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna508g625kcal46.5g16.8g39.7g1.5g
Arvot/100g100g123kcal9.2g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340716