Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g465g544kcal13g18.6g46.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 189g648kcal19.3g132.3g2.3g6.6g
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16g0.4g13.1g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)233g381kcal58.1g2.1g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2030g3514kcal212.8g307.2g154.4g13.2g
Valittu annoskoko1015g1757kcal106.4g153.6g77.2g6.6g
Annoskoko puolitettuna508g879kcal53.2g76.8g38.6g3.3g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386781